4.0 Batajnica 80m2, garaža, 2 ulaza, 2 kupatila

Šifra nekretnine : 1576

Prodaja 100.000 € - Stan
80.00 m24.0 SobeTA Visoko prizemlje/I  Štampaj
Lokacija: Batajnica Ulica: Milice Rakić Telefonskih linija: 1 

Kontakt: Sanja Miloševski (licenca br. 2939) 060/88-00-171
Agencijska provizija koju plaća KUPAC iznosi 2% od dogovorene kupoprodajne cene.

Veliki, porodični, funcionalan, adaptibilan četvorosoban stan, u maloj zgradi sa lepim dvorištem, u najlepšoj ulici u Batajnici, u blizini centra i u neposrednoj blizini svih infrastrukturnih sadržaja neophodnih za miran i udoban život (vrtić, dve osnovne škole, Dom zdravlja, pijaca, prodavnice, gradski prevoz..).
Stan je u odličnom stanju, jedini je na etaži, ima dva ulaza u stan i dva kupatila, tako da je deljiv na dve potpuno odvojene stambene jedinice.
Uknjižen je na vlasnika, na 73m2, mereno sa lodjama ima preko 80m2.
Sastoji se od: ulaznog predsoblja, velikog dnevno-trpezarijskog boravka (open space) sa izlazom na veliku lodju, odvojene kuhinje, kupatila sa prirodnom ventilacijom, velikim hodnikom odvojenog spavaćeg bloka sa tri spavaće sobe, još jednim kupatilom i velikom zastakljenom lodjom.
Sve prostorije u stanu su velike, svetle i pravilnog oblika.
Stanu ima veliki, uredjeni zidani podrum sa prozorom, od preko 20m2 i garažno mesto u dvorištu zgrade.
Izuzetno niski režijski troškovi - infostan 1.600 dinara.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Lođa, Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata
  • PONUDA:Specijalna ponuda, Snižena cena
  • UREĐAJI:Internet, Kablovska TV

Opšte napomene

*

Nekretnina na mapi

Agent: Sanja Miloševski

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 22

Kontakt

Loading...

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

1.0 Šumice 35m2, Xlll, cg, uknjižen, adaptibilan

1.0 | 35m2 | 87.000 €
Agent Slađana Dević ( licenca broj 2524 ) 060/3070-130 Agencijska provizija koju plaća KUPAC iznosi 2% od dogovorene kupoprodajne cene. Komforan jednosoban stan, lako adaptibilan u jednoiposoban, koji se sastoji od centralnog ulaznog predsoblja, velike sobe, kuhinje i kupatila. Veoma je svetao i sunčan, orjentisan prema gradu, sa panoramskim pogledom. Stan je u izvornom stanju, za kompletno sređivanje. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji, pored Parka Šumice i obdaništa, a u neposrednoj blizini svih infrastrukturnih sadržaja koje nosi centralna gradska lokacija. Uknjižen.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

2.0 Pariske Komune 58m2, IX, cg, pvc, lift

2.0 | 58m2 | 150.000 €
Poštovani kupci, u prilici smo da Vam predstavimo jedan lep, svetao i porodični stan u Novom Beogradu, okružen zelenilom, u samom parku, ušuškan. Sve na par minuta hoda, do gradskog prevoza, nabavke, i Maxija, Euromedic klinike, dečije klinike... Stan se nalazi u ulici Pariske Komune, sa urednim ulazom, interfonom, video nadzorom. Stan se nalazi u soliteru, na devetom spratu sa dva lifta u zgradi, pvc stolarijom, klimom, komarnicima na svim prozorima, parkingom oko i ispred zgrade. Stan je izgrađen visokokvalitetnim materijalima, kao i sama zgrada, iako je građena davne 70 - te godine fasadnom ciglom. Stan je 58 m2, po strukturi 2.0 - soban, i useljiv odmah. Sastoji se od kuhinjsko - dnevnog boraka povezanim trepezarijskim delom, zatim spavaće sobe, mokrog čvora, lepim ulazim presobljem, ništa prolazno, sve iz hornika, kao i sam pred ulaz u stan, zaštićen rešetkama, a opet jako funkcionalan za odlaganje obuće. Idealan stan za mlade porodice sa decom, jel je u neposrednoj blizini osnovna škola, vrtić, Deveta gimnazija, Fontana, Mek... Stanica gradskog prevoza jako blizu, a opet ali bez buke prevoza jel je stan okrenut od ulice, u miru i tišini, sa predivnim pogledom. Prodaje se sa ugrađenim kuhinjskim elementima, sve u dogovoru sa budućim kupcima i prodavcima. Topla preporuka, mogu i kreditni kupci, dokumentacija uredna, vlasništvo čisto.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

2.5 kod škole 72m2, cg, terasa, VIII, jug

2.5 | 65m2 | 179.000 €
Kontakt: Nenad Nikolić (licenca br. 093) 064/035-4737 Agencijska provizija koju plaća KUPAC iznosi 2% od dogovorene kupoprodajne cene. Odličan stan na samom šetalištu do škole, sunčan i svetao južno orjentisan, sa pregrađenom dnevnom sobom tako da ima dve spavaće. U izvornom je stanju. Pripadajući podrum.
Detaljnije