2.0 Cvetni trg 58 m2, I/VI, cg, lift

Šifra nekretnine : 1617

Prodaja 280.000 € - Stan
58.00 m22.0 SobeCG I/VI  Štampaj
Lokacija: Cvetni Trg Ulica: Kralja Milutina Telefonskih linija: 1 

Kontakt: Sanja Miloševski (licenca br. 2939) 060/88-00-171
Agencijska provizija koju plaća KUPAC iznosi 2% od dogovorene kupoprodajne cene.

Izuzetno konforan, funkcionalan i adaptibilan dvosoban stan na najboljoj lokaciji u samom centru grada, u mirnoj ulici, sa svom neophodnom infrastrukturom u neposrednoj blizini (Treća gimnazija, škole, fakulteti, prodajni i ugostiteljski objekti ...)
Stan je odličnog rasporeda i lako adaptibilan u trosoban. Sastoji se od: hodnika, kuhinje sa trpezarijom, velike dnevne sobe sa izlazom na terasu, prostrane spavaće sobe i kupatila.
Ispred stana je veliki predulazni prostor sa sigurnosnim rešetkama, iz koga se ulazi u zajedničku prostoriju koja se deli sa susednim stanom.
Ulaz u zgradu renoviran i odlično održavan.
Stan ima i proadajući podrum.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Podrum, Terasa, Ostava
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Trolejbus, Tramvaj
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata
  • PONUDA:Specijalna ponuda, Snižena cena
  • PRISTUP:Lift
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV

Opšte napomene

*

Nekretnina na mapi

Agent: Sanja Miloševski

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 22

Kontakt

Loading...

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

3.0 Beogradska 72m2+31m2 terasa, VI, cg, lift

3.0 | 103m2 | 259.000 €
Kontakt: Sanja Miloševski (licenca br. 2939) 060/88-00-171 Agencijska provizija koju plaća KUPAC iznosi 2% od dogovorene kupoprodajne cene. Svetao, adaptibilan i funkcionalan, dvostrano orijentisan, trosoban stan, na odličnoj lokaciji u samom centru grada, sa svom neophodnom infrastrukturom u neposrednoj blizini. Sastoji se od: ulaznog hodnika iz koga se ulazi u sve ostale prostorije, tri prostrane sobe, kuhinje, velikog kupatila sa prozorom i velike terase. Sve tri sobe imaju izlaz na terasu sa koje se pruža predivan, panoramski pogled na grad. Uknjižen je na 72m2 korisne (grejne površine). Terasa od 31m2, koja pripada stanu nije ušla u uknjiženu kvadraturu. Stan ima i pripadajući podrum. Cena nije fiksna - moguć dogovor.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

4.0 kod Njegoševe 96 m2, III, eg, salonski, renoviran

4.0 | 96m2 | 350.000 €
Kontakt: Nenad Nikolić (licenca br. 093) 064/035-4737 Agencijska provizija koju plaća KUPAC iznosi 2% od dogovorene kupoprodajne cene. Odličan salonski konforan stan, visina plafona 3 m, sa tri spavaće sobe, kuhinjom sa ostavom i tehničkom sobom, prostranim dnevnim boravkom ( centralni salon ), kupatilom, terasom. Kompletno je renoviran, zamenjene sve vodo i elektro instalacije, stolarija, rasveta, ugradni drveni elementi .. Orjentisan je južno, prema dvorištu suprotno od ulice. Uknjižen. Ima pripadajući podrum.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

3.0 Crkva Sv.Marka 95m2 + 14m2 terase, renoviran, V, cg, lift

3.0 | 95m2 | 380.000 €
Kontakt: Nenad Nikolić (licenca br. 093) 064/035-4737 Agencijska provizija koju plaća KUPAC iznosi 2% od dogovorene kupoprodajne cene. Odličan stan, neposredno preko puta Crkve Svetog Marka, dvostrano orjentisan prema Resavskoj i dvorištu ( istok / zapad ), u održavanoj zgradi urednog ulaza sa liftom. Stan je kompletno renoviran, zamenjene su sve instalacije ( vodo i elektro ), nova stolarija, parket, keramika .. Sastoji se iz dve velike sobe, od kojih svaka ima svoju terasu, prostranog kupatila sa pred prostorom za mašinu / ostavu, i dnevnog dela koji izlazi na treću terasu i kuhinju sa velikim trpezarijskim prostorom ( koji može biti manja soba ). Uknjižen.
Detaljnije