2.0 Pariske Komune 58m2, IX, cg, pvc, lift

Šifra nekretnine : 1619

Prodaja 150.000 € - Stan
58.00 m22.0 SobeCG IX/XVII  Štampaj
Lokacija: Blok 4 (Politehnička akademija) Ulica: Pariske komune Telefonskih linija: 1 

Poštovani kupci, u prilici smo da Vam predstavimo jedan lep, svetao i porodični stan u Novom Beogradu, okružen zelenilom, u samom parku, ušuškan.
Sve na par minuta hoda, do gradskog prevoza, nabavke, i Maxija, Euromedic klinike, dečije klinike...
Stan se nalazi u ulici Pariske Komune, sa urednim ulazom, interfonom, video nadzorom.
Stan se nalazi u soliteru, na devetom spratu sa dva lifta u zgradi, pvc stolarijom, klimom, komarnicima na svim prozorima, parkingom oko i ispred zgrade.
Stan je izgrađen visokokvalitetnim materijalima, kao i sama zgrada, iako je građena davne 70 - te godine fasadnom ciglom.
Stan je 58 m2, po strukturi 2.0 - soban, i useljiv odmah.
Sastoji se od kuhinjsko - dnevnog boraka povezanim trepezarijskim delom, zatim spavaće sobe, mokrog čvora, lepim ulazim presobljem, ništa prolazno, sve iz hornika, kao i sam pred ulaz u stan, zaštićen rešetkama, a opet jako funkcionalan za odlaganje obuće.
Idealan stan za mlade porodice sa decom, jel je u neposrednoj blizini osnovna škola, vrtić, Deveta gimnazija, Fontana, Mek...
Stanica gradskog prevoza jako blizu, a opet ali bez buke prevoza jel je stan okrenut od ulice, u miru i tišini, sa predivnim pogledom.
Prodaje se sa ugrađenim kuhinjskim elementima, sve u dogovoru sa budućim kupcima i prodavcima.
Topla preporuka, mogu i kreditni kupci, dokumentacija uredna, vlasništvo čisto.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • PRISTUP:Lift, Teretni lift
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV

Opšte napomene

*

Nekretnina na mapi

Agent: Nenad Nikolić

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 65

Kontakt

Loading...

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

3.0 Kamenovo 63m2 + 12m2 terasa, parking, I, opremljen

2.5 | 78m2 | 190.000 €
Kontakt: Nenad Nikolić (licenca br. 093) 064/035-4737 Agencijska provizija koju plaća KUPAC iznosi 2% od dogovorene kupoprodajne cene. Odličan stan iznad plaže Kamenovo, sa svojim parking mestom pored zgrade, i otvorenim pogledom prema Sv. Nikoli. Sastoji se od dve velike spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje i trpezarije, kupatila, i prostrane terase od 12 m2. Stanu pripada i ostava koja se nalazi u potkrovlju zgrade. U odličnom je stanju, ALU stolarija, keramika, sanitarije ..
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

1.0 Šumice 35m2, Xlll, cg, uknjižen, adaptibilan

1.0 | 35m2 | 87.000 €
Agent Slađana Dević ( licenca broj 2524 ) 060/3070-130 Agencijska provizija koju plaća KUPAC iznosi 2% od dogovorene kupoprodajne cene. Komforan jednosoban stan, lako adaptibilan u jednoiposoban, koji se sastoji od centralnog ulaznog predsoblja, velike sobe, kuhinje i kupatila. Veoma je svetao i sunčan, orjentisan prema gradu, sa panoramskim pogledom. Stan je u izvornom stanju, za kompletno sređivanje. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji, pored Parka Šumice i obdaništa, a u neposrednoj blizini svih infrastrukturnih sadržaja koje nosi centralna gradska lokacija. Uknjižen.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

3.0 Beogradska 72m2+31m2 terasa, VI, cg, lift

3.0 | 103m2 | 259.000 €
Kontakt: Sanja Miloševski (licenca br. 2939) 060/88-00-171 Agencijska provizija koju plaća KUPAC iznosi 2% od dogovorene kupoprodajne cene. Svetao, adaptibilan i funkcionalan, dvostrano orijentisan, trosoban stan, na odličnoj lokaciji u samom centru grada, sa svom neophodnom infrastrukturom u neposrednoj blizini. Sastoji se od: ulaznog hodnika iz koga se ulazi u sve ostale prostorije, tri prostrane sobe, kuhinje, velikog kupatila sa prozorom i velike terase. Sve tri sobe imaju izlaz na terasu sa koje se pruža predivan, panoramski pogled na grad. Uknjižen je na 72m2 korisne (grejne površine). Terasa od 31m2, koja pripada stanu nije ušla u uknjiženu kvadraturu. Stan ima i pripadajući podrum. Cena nije fiksna - moguć dogovor.
Detaljnije